Despre noi

cine suntem

Cine suntem

Companiile Weingärtner-Drinks SRL si Schwab-Ron SRL se ocupă in special de importul de băuturi alcoolice exclusive pe care le distribuie prin propria rețea de distribuție. Având în vedere tranziția din 2015 de la fondatorul companiei, Michael Holz la actualul proprietar Jens Weingartner, distributia produselor s-a extins pe mai multe regiuni ale tarii.
Compania Weingärtner-Drinks SRL este cunoscuta datorita importului de băuturi alcoolice de cea mai buna calitate. Toți furnizorii nostrii din Germania sunt producătorii de renume și au câștigat multe premii de renume mondial. De asemenea, furnizorii nostrii germani nu fac parte din marile corporații, sunt afaceri de familie, unele dintre ele sunt deja la a patra generație. Acest lucru asigură produse de înaltă calitate dar si o continuitate pe care marile corporații nu le pot garanta.
Puteți obține produsele importate de societatea noastra în restaurante, baruri, cafenele și cluburi de noapte sau în magazinul nostru de la sediul societatii din Sangerogiu de Mures. Desigur, puteți comanda direct de la magazinul nostru online aici, pe Internet.
Dacă aveți orice întrebări sau sugestii despre produsele noastre, puteți contacta echipa noastră de vânzări care va va ajuta cu placere. Incercam sa va raspundem la cereri, în cel mai scurt timp posibil și speram ca răspunsul sa fie cat mai satisfăcător.
Echipa Weingartner - Drinks